Despre noi

Povestea noastră începe și se descrie în doar câteva cuvinte: servicii de print online. Pentru că tu îți cunoști cel mai bine afacerea sau nevoile, ne-am gândit să îți punem la dispoziție un Studio de design online unde tu stabilești culorile, formele și fonturile produselor dorite ori poți să încarci un template personal. Iar dacă nu ai îndeletniciri de designer, îți venim în ajutor cu câteva template-uri realizate de noi.

Acum este mult mai simplu să îți promovezi afacerea cu flyere, cărți de vizită, pliante, broșuri, cataloage, afișe, postere, mape personalizate ori să oferi cuiva drag un cadou unic, precum un tricou sau o șapcă personalizată, o felicitare sau o invitație la un eveniment pe care îl organizezi. Iar partea cea mai bună vine acum: pe lângă banii economisiți, datorită celor mai bune prețuri de pe piață, câștigi și timp valoros pentru că nu trebuie să mai faci drumuri la o tipografie ori să dai nenumărate telefoane.

După ce ai terminat de creat designul, adaugă totul în coș, iar noi ne vom ocupa de printarea produselor dorite pe cele mai calitative materiale și folosind cea mai modernă și performantă aparatură. Livrăm în fiecare oraș al țării în cel mai scurt timp posibil – chiar și în 24 de ore.

Flyer Print înseamnă servicii de calitate și clienți fericiți!