Cum îți poți realiza grafica pentru print cu editorul grafic online?

Noul nostru Studio de design online, integrat în site-ul www.flyerprint.ro, face ca realizarea designului unui produs pentru printare să fie mai simplă ca oricând! Totul are loc online și nu mai este nevoie să faci drumuri nenumărate la centrele de copiere. Îți oferim posibilitatea de a edita designul produselor tale ori de câte ori dorești, astfel încât să ajungi la cel mai bun rezultat final.

Suntem singura tipografie online din România, știai? Am gândit funcții uimitoare și instrumente intuitive care să te ajute să realizezi designul produselor comandate, completat cu zeci de temlpate-uri disponibile pentru produse specifice care îți permit proiectarea direct pe site-ul nostru, direct din fața calculatorului personal. Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru pentru a-ți putea realiza și salva un număr nelimitat de produse în portofoliul tău. Alege template-uri pre-proiectate pentru produse cum ar fi cărți de vizită, calendare, flyere, pliante, foi cu antet, broșuri, etc.

Îți punem la dispoziție un mod complet unic și nou de a obține materiale gata de printare într-un timp scurt. Poți să renunți la serviciile de design scumpe și să utilizezi sistemul nostru! Poți alege dintr-o gamă variată de template-uri sau poți începe cu o pagină nouă unde să proiectezi ceva complet unic de la zero.

Ai control complet asupra încărcării imaginilor, alegând ce font dorești să utilizezi. Începe să proiectezi chiar astăzi – în modul simplu, rapid și eficient!